ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Συλλογή, προβολή στην οθόνη και διαχείριση του ίχνους των διαδρομών GPS, Γεω αναφερμένων φωτογραφιών, εικόνων και διαφόρων  σημείων διαδρομής, (waypoints),  για την εκστρατεία LUCAS 2018.
  • Προβολή των διαδρομών του GPS στο OpenStreetMap, φωτοχάρτες, και  imagettes.
  • Τα σημεία LUCAS ταξινομούνται με σκοπό την  βελτιστοποίηση των ποσοτικών ελέγχων και σχεδιασμό των  διαδρομών  για την εκστρατεία  LUCAS 2018. (Απαιτεί την επεξεργασία των δεδομένων του 2015 με το “CUT GPX”).
  • Εύκολη χρήση του GPS, της φωτογραφικής μηχανής και πυξίδας, όλα ενσωματωμένα  σε μία μονάδα.
  • Υπολογισμός  αποστάσεων και εμβαδών για Plot areas.
  • Ποιοτικοί έλεγχοι όλων των εργασιών που εκτελέστηκαν, πριν από την αποχώρηση ενός  σημείου που έχει μετρηθεί.
  • Μεταφορά μετρήσεων στο εργαλείο διαχείρισης δεδομένων (DMT*)
  • Διασύνδεση και συνεργασία με το MapFactor navigator.
  • Online χρήση: Γεω αναφερμένοι φωτοχάρτες και εικόνες από την Google Map.
  • Web Map Service (WMS). Τα δεδομένα έχουν, επεξεργασθεί για μελλοντική offline χρήση.
  • Offline χρήση:Οδικοί χάρτες της Mapsforge ή φωτοχάρτες. Στην περίπτωση των φωτοχαρτών, τα αρχεία προ επεξεργάζονται, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Cut Map Tiles [2]. Το πρόγραμμα αυτό  της  Land Data δημιουργεί αρχεία μορφής Mbtiles. Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή πλακιδίων (256 Χ 256) pixels, επιτρέποντας τη γρήγορη χρήση ζούμ και παν.
  • Εφαρμογή για ταμπλέτα (ANDROID** ver. 4.1.2).

  LUCAS 2018. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  

  Συμμετοχή στην εκστρατεία LUCAS 2018 απαιτεί κάμερες και GPS. Εάν είστε στην αγορά για να ενημερώσετε τον εξοπλισμό και  εξορθολογήσετε τις διαδικασίες, έχουμε αναπτύξει λογισμικό με βάση την εμπειρία του παρελθόντος σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά με κινητές συσκευές, ταμπλέτες και έξυπνα τηλέφωνα.

  Πολλοί κατασκευαστές παράγουν ταμπλέτες  με ενσωματωμένο GPS και κάμερες με υψηλή ανάλυση της ιδίας αν όχι καλύτερης ποιότητας από τις ανεξάρτητες συσκευές GPS του εμπορίου.  Αυτές οι ταμπλέτες  έχουν  ενσωματωμένες φωτογραφικές μηχανές που μπορούν να λάβουν φωτογραφίες ποιότητας με μικρή εκπαίδευση του χειριστή. Ωστόσο το ενσωματωμένο GPS χρειάζεται την ανάπτυξη κάποιας εφαρμογής για να προσφέρει αξιόπιστη χρήση.  Η LAND DATA έχει αναπτύξει την εφαρμογή MY LUCAS, Field data collector, για ταμπλέτες και έξυπνα τηλέφωνα. Θα βρείτε τα χαρακτηριστικά  της εφαρμογής στην παράγραφο SPECS με μια ματιά.

  Ας σημειωθεί ότι δεν υποστηρίζουμε να αλλάξεις  τις διαδικασίες που έχεις χρησιμοποιήσει με επιτυχία στο παρελθόν. Αντιθέτως,  χρησιμοποίησε  εργαλεία για να αντιμετωπίσεις  πιο αποτελεσματικά τις  διαδρομές του GPS  σου,  κέρδισε ταχύτητα όσο αφορά την φωτογράφηση και την διαχείριση  τού  φωτογραφικού  υλικού, και επίσης χρησιμοποίησε  επιλογές για εκτεταμένους ποιοτικούς ελέγχους  και βελτιστοποίηση γενικά των  προσπαθειών σου.

  Από την άποψη αυτή, το λογισμικό μπορεί να κάνει τις εξής σημαντικές λειτουργίες:

  Σχεδιασμός διαδρομής:

 • Δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει  για ένα επιθυμητό χρονικό πλαίσιο, διαδρομές για μεμονωμένα σημεία LUCAS, να κατανοήσει τις δυσκολίες για ένα συγκεκριμένο σημείο, εάν είναι απαραίτητο να βελτιώσει την απόδοση του, τότε να ερευνήσει  για εναλλακτικές διαδρομές, και γενικά να προετοιμαστεί για την επόμενη μέρα. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να έχει το αποτέλεσμα της τελευταίας επεξεργασίας των δεδομένων του  LUCAS 2015  με την εφαρμογή “CUT GPX“. Αυτό θα εξασφαλίσει, για παράδειγμα, ότι ο χρόνος που διέθεσε για να κάνει τα σημεία μιας περιοχής μέσα σε ένα χρονικό διάστημα θα είναι επαρκής και δεν θα υπάρχει σπατάλη χρόνου, για να επισκεφτεί ξανά την  περιοχή και να ολοκληρώσει το έργο, ιδιαίτερα όταν τα σημεία είναι μακριά από τη βάση.
  Διασύνδεση με το MapFactor navigator εξασφαλίζει συνεχή και απρόσκοπτη συλλογή σημείων και μετρήσεις.

  Προβολή  φωτοχαρτών:

  Οι  φωτοχάρτες μπορούν να προβληθούν σε στρώμα  του OpenStreetMap.  Μπορούν να ενεργοποιηθούν on και off, όπως υπαγορεύουν οι ανάγκες. Για να προβληθεί ο φωτοχάρτης, ο χρήστης πρέπει να επεξεργαστεί αυτό τo raster αρχείo με την εφαρμογή  ” CUT MAP TILES” και να το κόψει σε πλακίδια, μορφής  mbtiles για γρήγορα zoom και pan.
  Πλοήγηση από το αυτοκίνητο στο σημείο, και μετρήσεις αποστάσεις και εμβαδών με τη βοήθεια των  imagettes.

  Ακριβής, γρήγορη, και άνετη χρήση φωτογραφικής μηχανής:

  Η καταγραφή κάθε φωτογραφίας σχετικά με τον αριθμό του σημείου και τον τύπο αυτού, (Ν, S, E, W), είναι αυτόματη και χωρίς λάθη. Όταν ο χρήστης λαμβάνει τις  φωτογραφίες (N, S, E, W), η οθόνη της κάμερας προβάλλει την  αντίστοιχη φωτογραφία της εκστρατείας του 2015 για την αποφυγή σφαλμάτων τώρα, ή την  διόρθωση του λάθους της τελευταίας εκστρατείας, χωρίς να χρειάζεται να μοιραστεί την προσοχή του μεταξύ του  ground  document και της προβολής των φωτογραφιών του. Οι ληφθείσες φωτογραφίες έχουν γεω-αναφορά και τη θέση τους στις διαδρομές των καθορισμένων σημείων LUCAS  δίδεται με δείκτες.

  Συλλογή  σημείων διαδρομής:

  Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συλλέγει οποιοδήποτε σημείο διαδρομής χρησιμοποιώντας το μενού των σημείων διαδρομής, και να τα παρακολουθεί  με σημάδια ελέγχου.

   

  Αυτόματη προβολή imagettes:

  Πλοήγηση από το αυτοκίνητο στο σημείο, και μετρήσεις αποστάσεων και εμβαδών με τη βοήθρια των imagettes.

  Στη συνέχεια ακολουθούν και ορισμένες άλλες σημαντικές λριτουργείες:
  Υπολογισμός των αποστάσεων και εμβαδών  για  οικόπεδα (plot areas).
  Ποιοτικούς ελέγχους όλων των εργασιών που έχουν εκτελεστεί, πριν από την αποχώρηση κάθε μετρημένου σημείου, για να αποφευχθούν οι δαπανηρές και περιττές επισκέψεις σε σημεία που έχουν μετρηθεί.

  Εξαγωγή όλων των δεδομένων που συλλέγονται σε άλλες συσκευές – εργαλείο διαχείρισης δεδομένων (DMT*).

  Καθημερινή αποθήκευση των διαδρομών GPS που έχουν συλλεχθεί, σύμφωνα με τις προδιαγραφές.
  Κατεβάστε Online δεδομένα, (γεω αναφερμένους  χάρτες  και εικόνες) από την Google Maps**και
   Web Map Service (WMS). Αυτά τα δεδομένα μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία και αποθηκεύονται για περαιτέρω Offline χρήση μέσω πλακιδίων  μορφής mbtiles, μαζί με το OpenStreetMap.

  ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

  • Πελάτες που είδαν αυτό το προϊόν, είδαν επίσης:
  • CUT GPX [1].
  • CUT MAP TILES, τεμαχισμός αρχείων φωτοχαρτών σε πλακίδια μορφής mbtiles για γρήγορο zoom και pan [2].

  ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

  • Ταμπλέτα (ANDROID** Rev 4.1.2 και πάνω), με τουλάχιστον 16 GB  μνήμη, τουλάχιστον 1 GB RAM και να είναι εξοπλισμένη με GPS, κάμερα και αισθητήρες 3G (προαιρετικά).
  • Για να εμφανίσετε φωτοχάρτες και γενικά ράστερ αρχεία,  πρέπει να επεξεργαστείτε αυτά τα αρχεία με την εφαρμογή ‘’ CUT MAP TILES” και να τα τεμαχίσετε  σε πλακίδια μορφής, mbtiles, για γρήγορο zoom και pan. https://www.landdata.gr/cut-map-tiles-product-brief/?lang=el

   

 • Το καλλίτερο εργαλείο στην αγορά. Πάρτο τώρα

   

   

   

   

 • Συνεχίστε την περιήγηση
 • Το παρόν υλικό είναι περιληπτικής φύσης, υπόκειται σε αλλαγές και προορίζεται για την παροχή γενικών πληροφοριών μόνο.  Λεπτομέρειες, και προδιαγραφές σχετικά με την χρήση των προγραμμάτων της  LAND DATA παρέχονται στα τεχνικά εγχειρίδια και είναι διαθέσιμα μέσω διαύλων πωλήσεων.

  Copyright © 2016  LAND DATA  Ltd. All rights reserved.

  DMT* database is a registered product of LUXSPACE SARL.

   ANDROID **, GOOGLE MAPS ** are registered trademarks of GOOGLE.