ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Το πρόγραμμα CUT GPX όταν τρέχει σε έναν υπολογιστή PC:

  • Καθαρίζει, και ταξινομεί τα ίχνη των διαδρομών  GPX των σημείων LUCAS, προκειμένου να διευκολυνθεί η εύκολη πλοήγηση και ο σχεδιασμός των διαδρομών.
  • Παράγει αρχεία DXF με τα ίχνη των διαδρομών για την προβολή και επεξεργασία με οποιοδήποτε σύστημα CAD.
  • Τα επεξεργασμένα αρχεία GPX μπορούν να εμφανιστούν από ταμπλέτες τύπου Android  για κάθε σημείο LUCAS.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ένα από τα παραδοτέα για το έργο LUCAS 2012 ήταν τα ίχνη των διαδρομών GPΧ για κάθε σημείο που είχε μετρηθεί.  Επειδή δεν εδόθη μεγάλη προσοχή στην συλλογή των, τα ίχνη έμοιαζαν με Spaghetti ψηφιοποίηση και δεν  μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την πλοήγηση με τη μορφή που είχαν. Στο επόμενο έργο, (LUCAS (2015), η LAND  DATA  ανέπτυξε την εφαρμογή CUT GPX  η οποία προσέφερε  την δυνατότητα ομαλοποίησης αυτών των διαδρομών για κάθε σημείο LUCAS. Σήμερα, η LAND DATA σας προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργείτε αρχεία DXF των ιχνών των διαδρομών και μαζί με τις άλλες πληροφορίες που περιέχουν (ημερομηνίες, ώρα, υψόμετρα και ταχύτητα), να τα προβάλετε με ένα γραφικό σύστημα συμβατό με το Autocad για τον σχεδιασμό των διαδρομών LUCAS 2018.  Επιπλέον, τα αρχεία GPX μπορούν να εμφανιστούν με ταμπλέτες με λειτουργικό ANDROID  στο πεδίο, και να χρησιμοποιηθούν για πλοήγηση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CUT GPX

ΕΙΣΟΔΟΣ:

Δέχεται ως είσοδο τα αρχεία με τις καθημερινές διαδρομές των  GPS, και τα σημεία  LUCAS με τις συντεταγμένες τους Lat και Long. Το αρχείο με τα σημεία LUCAS και τις συντεταγμένες Lat και Long θα μπορούσε να περιέχει περισσότερες πληροφορίες όπως όνομα χρήστη, την απόσταση που έφτασε ο  Surveyor από το σημείο LUCAS κλπ. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να μεταφερθούν από τη βάση δεδομένων του DMT*.

ΕΞΟΔΟΣ:

Η έξοδος, είναι ένα αρχείο -.gpx για κάθε σημείο LUCAS (που φέρει τον αριθμό του), και ένας πίνακας της μορφής  -.csv μορφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους Surveyors στο Σχεδιασμό των διαδρομών των. Επιπλέον, τα αρχεία GPX μπορούν να μεταφορτωθούν σε οποιοδήποτε GPS και να χρησιμοποιηθούν για την πλοήγηση σε αυτά τα σημεία.

Η έξοδος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε ταμπλέτα με λειτουργικό ANDROID** που τρέχει την εφαρμογή  ‘MY LUCAS Field Data Collector’ [1]. Αυτό επιτρέπει τον Surveyor  να προετοιμάσει το σχεδιασμό διαδρομών, εμφανίζοντας ομάδες σημείων LUCAS που επισκέφθηκε σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Αυτές τις διαδρομές μαζί με ορισμένες άλλες πληροφορίες μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για να επισκεφθεί τα σημεία.

 

ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΠΕΛΑΤΕΣ  ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ:

[1] MY LUCAS Field Data Collector. Εφαρμογή που τρέχει σε ANDROID** ταμπλέτες. 

 [2] CUT MAP TILES. Δημιουργία Map Tiles σε μορφή mbtiles, για γρήγορα zoom και pan.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

WINDOWS με λειτουργικά 7, 8 και 10.

Συνεχίστε την περιήγηση

Το παρόν υλικό είναι περιληπτικής φύσης, υπόκειται σε αλλαγές και προορίζεται για την παροχή γενικών πληροφοριών μόνο.  Λεπτομέρειες, και προδιαγραφές σχετικά με την χρήση των προγραμμάτων της  LAND DATA παρέχονται στα τεχνικά εγχειρίδια και είναι διαθέσιμα μέσω διαύλων πωλήσεων.

Copyright © 2016 LAND DATA Ltd.

DMT* database is a registered product of LUXSPACE SARL.

ANDROID **, GOOGLE MAPS ** are registered trademarks of GOOGLE.

All rights reserved.